költöztetés-zalaegerszeg

KÖLTÖZTETÉS ZALAEGERSZEG

Sokéves tapasztalattal, GARANCIÁVAL , a hét bármely napján! Igény szerint rakodókkal vagy anélkül vállalunk költöztetés 3,5 tonnáig.

Vállaljuk költöztetési munkák részleges, vagy teljes körű végrehajtását. A költözés, a család életében az egyik legnagyobb felfordulással járó feladat. Cégünk, abban segít Önnek, hogy ez ne így legyen. Szakértelmünk, kollégáink többéves tapasztalata garantálja a minél gyorsabb, precíz, sérülésmentes szállítást. A költöztetés egy bizalmi szolgáltatás, senki sem szívesen enged be idegeneket a lakásába, főleg a személyes ingóságai, bútorai közelébe. A diszkréció és a megbízhatóság alapfeltétel nálunk, ennek szellemében hajtjuk végre a magán és céges megbízásokat is.

LAKOSSÁGI ÉS CÉGES KÖLTÖZTETÉSEK:

Költöztetést vállalunk országosan, kiváló rakodókkal, jól felszerelt teherautókkal, garanciával. A munka érdekében, a szállítás során a kényesebb bútorokat befóliázzuk, hogy a bútort, vagy matracot megóvjuk a szennyeződéstől és az esetleges sérülésektől. A bútorszállítás, szakmai felkészültséget igényel, különösen igaz ez antik, vagy nagyméretű bútorok szállítása esetén. Nem említve a szűk lépcsőházakról, nehéz terepviszonyokról.

CÉGEK, IRODÁK, RAKTÁRAK KÖLTÖZTETÉSE:

Cégek, irodák részleges, vagy teljes körű költöztetését is vállaljuk, bútorok szét- illetve összeszerelésével együtt. Dobozokat csomagolóanyagokat biztosítunk, iratokat, könyveket bedobozoljuk.

 

A sütiző helyem átköltöztetéséhez kerestem segítséget, mert egy nagyobb üzletbe költöztünk. Nem csak a konyhai gépeket kellett elszállítani (és gondosan becsomagolni), hanem az újonnan vásárolt bútorok mozgatásánál is kellett segítség, mert az áruház ahol vettem, nem szállította ki Zalaegerszegre. Egy barátom ajánlotta Norbertet, és nem bántam meg, hogy őt hívtam! Minden rendben ment, időben és árban is korrektek voltak, ajánlom őket mindenképpen.

- T. Kitti
Amikor összeköltöztünk a párommal, rengeteg bútorunk volt, és a legtöbbet mind a ketten magunkkal akartuk vinni. Szerencsére egy jó nagy házat vettünk, így minden elfért, viszont a költözésnél nem akartuk azt, hogy 10-20 körön keresztül csak a bútorokat hordozzuk. Ekkor találtuk meg ezt a költöztető céget, és ők szerencsére azonnal segítettek! Már az első beszélgetés során alaposan felmérték a helyzetet, és a kiérkezésnél is látszott, hogy profik – minden befért és semmi sem sérült meg!

- S. Patrícia
Gyorsabban ment a házeladás, mint amire számítottunk, így viszonylag sietve kellett átköltöznünk az új házunkba. Szerencsére megtaláltuk Norbertéket, akik azonnal rendelkezésre álltak, és rengeteget segítettek. Dobozokat is adtak, ami nagyon jól jött, hiszen nem kellett külön utána járni. Velük rekord idő alatt elköltözött a négy fős családom, érdemes őket megbízni.

- B. Gábor